top of page
2018_4_MSG_Fb_cover2.png

2019. január 26-án jön a IV. Magyar Snooker Gála, amely az eddigi legnagyobb szabású hazai professzionális snooker rendezvény lesz, hiszen az eddigiektől eltérően nem kettő, hanem négy profi játékost láthatnak a hazai snooker-rajongók a Gerevich Aladár Sportcsarnokban.

Judd Trump

A magyar szurkolók kedvence és a világ egyik legkeresettebb snooker játékosa

Stuart Bingham

Aki közel negyven évesen ért a csúcsra és lett 2015 világbajnoka

Luca Brecel

A legfiatalabb vb-résztvevő és az egyetlen "kontinentális" európai, aki már a top10-et ostromolja

Jack Lisowski

Az új brit snooker-generáció egyik legerősebb, legtehetségesebb játékosa

2019. január 26.

Gerevich Aladár Sportcsarnok

1146 Budapest, Istvánmezei út 3.

Délutáni program: 14.30 - 17.30

Esti program: 19.30 - 22.30

Meet&Greet

Az előző gálákhoz hasonlóan korlátozott számban ezúttal is lehetőség lesz Meet&Greet jegyek vásárlására. A Meet&Greet jegyek tulajdonosait a sztárok személyesen várják majd az arénában a versenyasztal mellett, ahol egy rövid beszélgetésre, fotózásra és autogramra is lehetőséget biztosítunk. Meet&Greet időpontok:

Délutáni program 13.00 - 13.30

Esti program 18.00 - 18.30

JUDD TRUMP

Judd Trump 2011 tavaszán, 21 évesen robbant be az élmezőnybe, amikor megnyerte a China Opent, majd rögtön utána a világbajnoki döntőig menetelt. Azóta is a világelit tagja, és nem volt olyan szezon, amelyikben ne nyert volna legalább egy profi tornát. A legkomolyabb trófák egyikét, az Egyesült Királyság bajnoki címét már megszerezte, és minden egyes versenyen a legnagyobb favoritok közé tartozik.

Eddig nyolc pontszerző trófeát gyűjtött, azonban nem csak az eredményeivel, hanem a játékstílusával is lenyűgözi a rajongóit. Rendkívül látványos snookert játszik, sokszor végtelenül szemtelen és szellemes megoldásokkal tarkítva a mérkőzéseit.

STUART BINGHAM

Stuart Bingham 1995 óta tagja a profi mezőnynek, de csak 2015-ben került be a legjobbak közé, amikor mindenkit meglepve megnyerte a világbajnokságot. Ezzel a sikerrel a legmagasabb szintre lépett, és immár hetedik éve folyamatosan a világranglista első 16 helyezettje közé tartozik. Robertson, Davis, Williams és Murphy után Bingham az ötödik világbajnok, aki Magyarországra látogat a Magyar Snooker Gála meghívására.

LUCA BRECEL

Luca Brecel Belgium egyetlen professzionális snooker játékosa. 2017 nyarán, 22 évesen szerezte meg első pontszerző trófeáját a China Championship megnyerésével. Ezzel be is jutott a világranglista első 16 helyezettje közé, ahol azóta is magabiztosan tartja a helyét. Ő az első „kontinentális” európai, aki hivatalos pontszerző tornát nyert. Egy komoly rekord is szerepel a neve mellett: 2012-ben, mindössze 17 évesen ő volt a legfiatalabb vb-résztvevő, aki a legendás világbajnoki helyszínen, a Crucible színházban játszhatott. 

JACK LISOWSKI

Jack Lisowski az új brit snooker-generáció egyik legerősebb, legtehetségesebb tagja, a közeljövő egyik új csillaga. A neve ellenére angol származású profi játékos a tavalyi szezonban már elődöntőig jutott, idén pedig a Riga Masters döntőjében az első Magyar Snooker Gála sztárja, Neil Robertson tudta csak megállítani. 

bottom of page