top of page
2018_4_MSG_Fb_cover2.png

PROGRAM

Az óriási érdeklődésre való tekintettel ismét két előadással készülnek a szervezők: a délutáni és az esti programból álló két bemutatón a világsztárok különböző komoly és szórakoztató játéknemekben is megmérkőznek egymással.

Délutáni program: 14.30 - 17.30

Esti program: 19.30 - 22.30

Megrendezésre kerül az első professzionális Shoot Out verseny, amelynek érdekessége, hogy a normál mérkőzésekhez képest sokkal pörgősebb, gyorsabb a játék, hiszen egy frame maximum 10 perc alatt véget ér, és sokkal kevesebb gondolkodási idő áll a játékosok rendelkezésére.

 

Emellett láthatunk őrült rohangálást az asztal körül, hiszen ismét lesz Colour Clearance, ahol a játékosoknak a lehető leggyorsabban kell a színes golyókat eltüntetnie a zsebekben.

 

A szünetet követően „vérre menő”, komoly snooker mérkőzéseket is láthat a közönség: megmérkőzik egymással Luca Brecel és Jack Lisowski, majd a Gála csúcspontjaként Judd Trump és Stuart Bingham méri össze erejét a zöld posztón.

 

A IV. Magyar Snooker Gálának ezúttal is lesz magyar vonatkozása, hiszen a mérkőzéseket két, nemzetközi versenyeken is edződött hazai játékvezető, Almási Gergő és Palásti Péter vezeti majd.

Snookergala_jatekvezetok_2018_03-6648.jp
Snookergala_jatekvezetok_2018_03-6612.jp
bottom of page