top of page
  • Facebook - Black Circle

2017. OKTÓBER 23-ÁN ISMÉT EGY VILÁGSZÍNVONALÚ SNOOKER GÁLÁNAK ADOTT OTTHONT A GEREVICH ALADÁR SPORTCSARNOK.

KÉT LEGENDA ÉRKEZETT HAZÁNKBA: A HATSZOROS VILÁGBAJNOK, A SNOOKER-SPORT IKONIKUS ALAKJA, STEVE DAVIS ÉS A KÉTSZERES WALESI VILÁGBAJNOK, MARK WILLIAMS KÉT FELEJTHETETLEN SHOW-T ADOTT A KÖZEL 3000 LELKES RAJONGÓNAK.

 

Galéria
Média

Index.hu
133-as brékig jutott a kétszeres világbajnok Budapesten

October 23, 2017

A snooker egyik legismertebb alakja, a hatszoros világbajnok, tavaly visszavonult Steve Davis és a kétszeres világbajnok, az idei tornákról is jól ismert Mark Williams csapott össze a II. Magyar Snooker Gálán Budapesten, ahol bőven kijutott bohóckodásból, de jó pár százas bréket is láthattak a nézők.

Nemzeti Sport
Sznúker: „Korábban is visszavonulhattam volna, már nem élveztem a játékot”

October 23, 2017

Magyarországon járt a sznúker legendája, a hatszoros világbajnok Steve Davis. Az NSO Tv stábja interjút készíthetett a klasszissal, aki mesélt tavalyi visszavonulásának hátteréről, legnagyobb meccseiről, DJ- és pókerkarrierjéről, illetve az egyik legnagyobb magyar tehetségről, a mindössze 10 éves Révész Bulcsúról is.

Hosszabbítás.hu
A “VÉN TROTTYOSSAL” KÖNNYŰ – INTERJÚ MARK WILLIAMSSZEL

October 24, 2017

Laza és szimpatikus, ugyanakkor vicces és már-már bántóan őszinte: a kétszeres világbajnok walesi Mark Williams igazán szórakoztató interjúalany volt a II. Magyar Sznúkergálán.

Please reload

bottom of page