top of page

SNOOKER GÁLA

2017. március 18-a pirosbetűs ünnep volt a magyar snooker-rajongók számára, hiszen két sztárjátékos érkezett hozzánk a világ élvonalából: Neil Robertson, 2010 világbajnoka és Ali Carter, kétszeres vb-döntős, a mérkőzéseket pedig a snooker ikonikus női játékvezetője, Michaela Tabb vezette.

Az Első Magyar Snooker Gála óriási siker volt, a Gerevich Aladár sportcsarnok kétszer is megtelt a hazai snooker rajongókkal: közel 2500 néző volt tanúja a történelmi eseménynek a délutáni és az esti program során. A játékosok fantasztikus showt varázsoltak nekünk, lazán, szórakoztatóan játszottak először a magyar tehetségekkel, majd egymás ellen, és a közönség öt százas breaket is láthatott tőlük.  

A hihetetlen siker azt jelenti, hogy a magyar szurkolók részéről komoly igény van arra, hogy professzionális snookert láthassanak, ezért azon dolgozunk, hogy legyen második, harmadik, sokadik Magyar Snooker Gála.  

I. MAGYAR SNOOKER GÁLA

2

Teltházas Rendezvény

2

Profi Snooker
Játékos

5

Százas
Break

2500

Snooker Rajongó

   VARGA PÉTER        WÉBER GÁBOR       CSURGÓ BALÁZS     NEIL ROBERTSON    ALI CARTER             PETER EBDON                   BUZÁS GÁBOR 

VIDEÓ

GALÉRIA

GALÉRIA

TÁMOGATÓK

MÉDIA

Látványos lökéseket, vicces pillanatokat, és több 100-as bréket is hozott szombat este a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban megrendezett I. Magyar Snooker Gála, ahol a snookervilág két élvonalbeli játékosa, a 2010-es világbajnok Neil Robertson és a kétszeres vébédöntős Ali Carter csapott össze egymással. Az egészet pedig a snookerversenyek legismertebb játékvezetője, Michaela Tabb vezette le.

Erre lehet következtetni abból, hogy rögtön az Első Magyar Snooker Gálát telt ház előtt tartották.

Több mint négyszázan osztották meg a beharangozóról szóló cikkünket, már ebből is sejteni lehetett, hogy a snooker sokkal népszerűbb itthon, mint azt sokan gondolnák.

Magyar Nemzet Online
ÓRIÁSI SZTÁROKKAL JÖN A PESTI SZNÚKERGÁLA

Úgy tűnik, kis tányérkájával Magyarország is sorban áll a sznúkervilág tortájának egy szeletéért: holnap Budapesten megrendezik az I. Magyar Snooker Gálát.

Az ilyen napokért érdemes élni – szokták mondani, és most pontosan ezt érzem. Hatalmas siker volt az I. Magyar Snooker Gála. Neil Robertson és Ali Carter, valamint Michaela Tabb is szuperjól érezte magát, a magyar játékosok, Fenyvesi Zsolt, Horváth Attila és Révész Bulcsú pedig óriási, korábban sosem tapasztalt élménnyel lettek gazdagabbak. Délután és este is több mint 1000 néző előtt játszhattak, ami egészen kivételes dolog.

Please reload

MÉDIA
CLIENTS
bottom of page