top of page

Fontos információk
a Meet&Greet jegytulajdonosoknak

Kedves Meet&Greet Jegytulajdonosok!

Először is köszönjük, hogy Meet&Greet jegyet vásároltatok, amellyel hamarosan személyesen is találkozhattok a két sztárjátékossal, Judd Trumppal és John Higgins-szel. Néhány mondatban fontos és hasznos információkat osztunk meg a Tippmix Magyar Snooker Gála Különkiadás Meet&Greet eseményével kapcsolatban.

 

A legfontosabb: annak érdekében, hogy elegendő időnk legyen a jegyhez járó exkluzív, dedikált fotók elkészítéséhez, egy kicsit változtattunk a Meet&Greet időpontokon.

Délutáni Meet&Greet: 12.15 – 13.00

Esti Meet&Greet: 18.15 – 19.00


Ha a délutáni programra vásároltatok jegyet, kérjük, hogy legkésőbb 12.00-ig, ha az esti előadásra szól a jegyetek, kérjük, hogy legkésőbb 18.00-ig érkezzetek meg a Gerevich Aladár Sportcsarnokba. A jegyellenőrzést követően kollégáink átadják az ajándék Snooker Gála nyakpántot és a Meet&Greet belépőt, amelyekkel egyből fáradjatok le az arénába, a snooker asztalhoz. 

 

Mindkét Meet&Greet esemény pontosan a fent leírt időpontban, a fotózással kezdődik majd. Annak érdekében, hogy ez gyorsan és zökkenőmentesen haladjon és mindenkire jusson idő, a személyes találkozó előtt 5 perccel a műsorvezető megkér majd benneteket, hogy egy sort alakítsatok ki a fotózáshoz. Nagyon kérjük, hogy maximálisan működjetek együtt a szervező csapattal! A fotózás előreláthatólag 15-20 percet vesz igénybe.

 

Ezt követően nyugodtan fordulhattok a játékosokhoz és a játékvezetőkhöz. Készíthettek saját fotókat, kérhettek autogramot, amelyhez aláírókártyákat is biztosítunk. A szervező csapat is ott lesz veletek, és ha szükséges, segítenek a tolmácsolásban. 

 

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre az info@snookergala.hu email címen.


Nagyon jó szórakozást kívánunk!


Üdvözlettel,
A Magyar Snooker Gála csapata

bottom of page