top of page

MÉDIA

Három magyar fiatalember gondolt egy merészet, kitalálták, hogy létrehoznak egy világszínvonalú snooker gálát Budapesten. Az ötlet megvalósult, az eredmény pedig mind a résztvevők, mind a nézők, mind a szervezők szempontjából felülmúlta a várakozásokat. Telt ház, hálás közönség, világsztár játékosok a Gerevich Sportcsarnokban.

2017. március 18-a aranybetűkkel íródik bele a hazai snookerrajongók naptárába. Ekkor hozta tető alá Buzás Gábor vezetésével egy maroknyi lelkes csapat az I. Magyar Snooker Gálát.

Egyedülálló sportesemény készül Magyarországon: 2017. március 18-án, Budapesten megrendezésre kerül az első Magyar Snooker Gála. Két profi játékos érkezik hazánkba a világ élvonalából, az ausztrál Neil Robertson, 2010 világbajnoka, valamint Ali Carter, kétszeres világbajnoki döntős. A két világklasszis mellett a snooker ikonikus női játékvezetője, Michaela Tabb is részt vesz a gálán.

A Nemzeti Sportcsarnok kétszer is megtelt, a vastapsra a világbajnok Neil Robertson és a kétszeres vb-döntős Allister Carter is felkapta a fejét, ilyen közönség csak a világbajnokságon van. Nagy képek az első Magyar Snooker Gáláról.

2017. március 18-án, Budapesten kerül megrendezésre az első Magyar Snooker Gála, ahol világklasszisokat láthatunk majd játszani. Nehéz kiszolgálni a hazai nézőket, akik profi snookerre vágynak, de összefogtak a sport szerelmesei, és végre megrendezésre kerül az első Magyar Snooker Gála, ahol 2010 világbajnoka az ausztrál Neil Robertson, és a kétszeres angol vb döntős, Ali Carter áll majd az asztalhoz. Emellett még a játékvezető is profi lesz, mivel a világhírű Michaela Tabb vezényli le a mérkőzést.

Please reload

bottom of page