SNOOKER GÁLA

2017. március 18-a pirosbetűs ünnep volt a magyar snooker-rajongók számára, hiszen két sztárjátékos érkezett hozzánk a világ élvonalából: Neil Robertson, 2010 világbajnoka és Ali Carter, kétszeres vb-döntős, a mérkőzéseket pedig a snooker ikonikus női játékvezetője, Michaela Tabb vezette.

Az Első Magyar Snooker Gála óriási siker volt, a Gerevich Aladár sportcsarnok kétszer is megtelt a hazai snooker rajongókkal: közel 2500 néző volt tanúja a történelmi eseménynek a délutáni és az esti program során. A játékosok fantasztikus showt varázsoltak nekünk, lazán, szórakoztatóan játszottak először a magyar tehetségekkel, majd egymás ellen, és a közönség öt százas breaket is láthatott tőlük.  

A hihetetlen siker azt jelenti, hogy a magyar szurkolók részéről komoly igény van arra, hogy professzionális snookert láthassanak, ezért azon dolgozunk, hogy legyen második, harmadik, sokadik Magyar Snooker Gála.  

 

   VARGA PÉTER        WÉBER GÁBOR       CSURGÓ BALÁZS     NEIL ROBERTSON    ALI CARTER             PETER EBDON                   BUZÁS GÁBOR 

 

VIDEÓK

I. Magyar Snooker Gála - Sport TV felvétel 1. rész

I. Magyar Snooker Gála - Sport TV felvétel 3. rész

I. Magyar Snooker Gála - Sport TV felvétel 2. rész

I. Magyar Snooker Gála - Sport TV felvétel 4. rész

TÁMOGATÓK

MÉDIA

Please reload

 
 
 
 
Neil Robertson